Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Idag.

Idag får det brista eller bära jag känner mig sjukligt nervös och mår illa. Sånt här är inte bra för mina nerver, jag har inga nerver jag blir nervös och stressar upp mig för lätt vilket resulterar i att jag antingen blir på dålig humör eller deppig- humör. På senare år har det varit deppig, jag blir sällan arg eller sur utan mer deppig och stänger in mig inombords ibland genom att stirra upp i taket eller in i en vägg och liksom hamna i någon form av trans och enbart väntar på att den här känslan av maktlöshet ska försvinna eller bara för att jag någonstans hoppas att den känslan ska försvinna. Allt handlar om min dåliga självkänsla och min lilla tro på mig själv, det spelar ingen roll hur mycket folk försöker intala mig om att jag är bra för den där lilla sidan av mig med dålig självkänsla och tilltro till mig själv finns där ändå. Jag förväntar mig indirekt att allt ska gå åt helvete så att jag inte ska behöva bli besviken. Med den intalningen så försvinner lite av den där besvikelsekänslan, jag hatar att känna mig besviken!
Så nu sitter jag här. William ska strax lämnas på fritids för sista gången innan sommarlovet (vi går på sommarlov båda två nu) jag ska sitta på ventilering idag och känner mig på bristningsgränsen. Jag vill bara få klartecken om att uppsatsen är bra, jag vill våga hoppas. Jag vill bara lämna denna nu och ta ut min examen för jag är så sjukt trött på examensarbetet just nu och vill bara lämna och sträva in i ett nytt liv. Jag har studerat i så många år och mitt jag vill göra något annat nu.

2 Comments

  1. Hoppas att du får ett positivt besked 🙂

    Och humöret.. spring ut i skogen själv, ställ dig där och skrik, och sparka dig fri från allt inom dig… testa det känns säkert skönt efteråt.

    Efter det tar ni ett långt och skönt sommarlov och njut!

    1. Nett – Tusen tack 😀 . Jag ska ändra lite när de är gjort ska jag ta sommarlov och inte röra en studiebok på LÄNGE 😀 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: