Intressant artikel.

Läste just denna intressanta artikel om en pappa som hade ihjäl en man som våldtog hans femåriga dotter. Mannen/pappan friades, jag tycker att det är okej. Att ha sex med barn och djur är något jag anser vara de värsta brott som kan begås och jag har full förståelse för att pappan tappade kontrollen, det hade jag också gjort.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Intressant artikel.

 • 21 juni, 2012 at 14:11
  Permalink

  Jag läste inlägg om det på fb och de flesta tyckte han skulle ha medalj också och jag är benägen att hålla med! Jag har full förståelse och sånt är bara för hemskt att det finns sådana människor.

  Reply
  • 21 juni, 2012 at 18:41
   Permalink

   Nightflies – Fruktansvärt, jag kan inte förstå hur någon kan ge sig på ett barn och pappans reaktion förstår jag absolut :).

   Reply
  • 21 juni, 2012 at 18:42
   Permalink

   Camilla 31 år & blivande 9 barnsmamma – Lika här hade agerat på samma sätt som pappan. Sen tänker man på flickan 🙁 . Tänk hennes liv liksom :(.

   Reply
 • 21 juni, 2012 at 15:49
  Permalink

  Det finns inga ord. Be för honom och hoppas han har det stöd omkring sig som han behöver.

  Reply
  • 21 juni, 2012 at 18:40
   Permalink

   mia – Är glad att han blev fri och inte dömd. Den andra kunde gott dö i min mening :-p

   Reply
  • 22 juni, 2012 at 22:58
   Permalink

   Sophie – Verkligen! Jag skulle gjort precis samma i hans sist.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: