Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

God morgon alla underbara.

Drömde om en stor vit häst med ett föl innan jag vaknade, jag klappade hästen som riktigt burrade in sig mule i min hand. Trots mina allergi kunde jag klappa henne och hon riktigt såg in i mina ögon. Hon var enorm! Vacker! Jag försökte stanna kvar i drömmen för jag ville bara fortsätta att kolla på henne när jag vaknade och var jättekissnödig. Var bara att gå upp.

Jag kände mig glädje att jag inte var allergisk idag i alla fall, som igår. Hela dagen blev förstörd men idag mår jag betydligt bättre. Har hunnit dammsuga och ska alldeles strax duscha.

Vad ska ni göra idag?

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.