Vaknade i natt med andnöd, kände att ögonen inte mådde bra så proppade i mig ögondroppar och två stycken allergitabletter och försökte somna om, det gick så där. När jag väl somnade sov jag tills klockan var 11.30! Tvingade mig upp för att gå med William till Mcdonalds träffade Ewa och hennes ena son Isac och sedan hem, väl hemma somnade jag och bara sov och sov. Till sist skickade jag sms till Björn som fixade barnvakt åt William, det känns inte rätt att ha William hemma när man själv är helt slut. Nu hoppas jag på att må bättre imorgon. Har precis tagit ett bad och ska nog ta en allergitablett strax och ögondroppar.

Hoppas ni andra har en fin lördag i alla fall.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: