Vaknat tidigt idag och är redan klar med alla morgonbestyr, det känns skönt. Solen sken när jag klev upp men när jag varit uppe i ett par minuter valde hon att gå i moln igen. Hon kanske tyckte att det inte var någon ide att skina idag heller?
Gud vad tråkigt inlägg, jag skriver mest för att få ur mig lite tankar. William sov hos Björn i natt så att jag la mig tidigt spelade ingen roll, han fick nog ha det kul ändå igår. Nu när det är sommar kan ju han bestämma lite själv vem han vill sova hos vilken dag och så.

6 kommentarer

  1. Så himla tråkigt väder är det! Just nu lyser solen men för en kvart sedan öppnade sig himlen och det regnade som bara den! Tycker att vädret kan ta och bestämma sig snart 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: