Mellannamnets namnsdag och utan smink i en dag försmäktar jag på denna ö.

Idag är det Sara dagen, det betyder således att mitt mellannamn har namnsdag idag så tusen grattis till mig!
Något som händer mer i denna dag är att jag tog beslutet att ha en sminkfridag (!) om jag ändå kör en sminkfridag kan jag även passa på att bära mjukisbyxor (lila från miss sixty och en hoodie från Lager 157) . Jag sov hos Björn i natt och han och sonen ska till Björns pappa och äta lunch, jag fick ta bussen utan smink och efter att ha klarat de idag och gått på Willys igår utan tänkte att att jag provar en sminkfridag. Jag är inte sån, jag sminkar mig varje dag! Jag känner mig som jag är naken utan smink och dessutom är jag så blek att folk vänder sig på gatan… Ja inte helt men jag ser ut som ett lik. Jag kan ligga och steka mig i solen en hel dag utan att få färg, jag blir inte ens RÖD! När jag var barn blev jag jämt brun och fin men numera tycks jag fått pigment från en isbjörn eller något. Men ja, jag tänkte varför inte köra en dag utan smink. Experter säger ju att huden mår som bäst när den får andas någon dag i veckan.

Jag har en hel del serier att ta igen så det är vad jag ska pyssla med idag. Några större stordåd hade jag inte tänk ta mig för.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

2 thoughts on “Mellannamnets namnsdag och utan smink i en dag försmäktar jag på denna ö.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: