Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Lite av dagen

Jag gick hem till Björn i solen, här bestämdes det att tacos var vad vi ville äta till lunch så det fick det bli. Jag gick till Willys och köpte lite tillbehör, på väg ut såg jag världens regnväder så bestämde mig för att vänta ut den. Nät regnet avtagit begav jag mig tillbaka till Björn. Fixade i ordning tacosen, satt i soffan en stund och myste och begav oss ut till Kniva var tipspromenad där men jag var så trött så jag sov.
Åkte hemåt och bestämde att vi skulle övernatta hos Björn så jag sprang in och köpte ett pizzakit och Björn slängde ihop en pizza av resterna från tacosen.
Imorgon börjat Björn jobba igen och jag har min sista lediga vecka sen den 13onde del vill säga om en vecka börjar jag mitt jobb! William går därmed på fritids måndag till onsdag nästa vecka för på torsdagen följer han med sin faster till Linköping i 3 dagar, jag och Björn ska på rockstad Falun då och jag längtar ihjäl mig efter det, på torsdagen ska jag se amaranthe och dom längtar jag enormt efter, lär ju vara nykter på torsdagen men när jag kommit hem på fredagen ska jag korka upp och ha två toppen dagar med rockstad Falun, blir mitt tredje år och jag har längtat som fan. Ska du dit?

4 Comments

  1. Lät som ni haft det bra, Vad för jobb har du fått?

    Blir nog inget göteborg, det skulle komma sjuka mängder med regn imorgon, inte så kul :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: