Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Kuckeliku- klockan är sju!

Idag började Björn jobba och därmed var det bara att pallra sig upp vid sex, det känns bra faktiskt! Som att man har hela dagen på sig att göra saker. Förutom de lär jag börja vänja mig för att nu så är det bara är en VECKA kvar tills jag börjar JOBBA! Nu börjar nedräkningen, en vecka en snabb och liten vecka. Om en vecka sitter jag på bussen nu, är förmodligen skitnervös och undrar hur det ska gå. Jag känner mig själv och jag hoppas och vill att det ska gå bra.

Jag ska strax ta mig en dusch för att lätta lite på min allergi som ligger och kliar i ögon och svalg, William ser på cartoon network. Har inget mer att berätta just nu, ska väl ringa och bråka på comhem igen och fråga varför min hemtelefon fortfarande inte är inkopplad.

6 Comments

  1. Jag har slutat med försöka gå upp tidigt sista veckan på semestern, för man är ändå lika trött första veckan, så jag njuter istället 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: