Promenad

20120809-121206.jpg

Varit ner och skickat ett paket med bussgods, blev övertalad med hundögon om Max-lunch har inga pengar men Williams bästis är hos sin farmor och William har så tråkigt. Vad gör man inte för sina barn? På vägen hemåt hittade William ett glas, han absolut ville ha med sig. Barnsskatter och hittande är viktiga, gick genom stadsparken på vägen hem, William gungande och nu är vi nästan hemma. Klockan är 12:11 och här går vi.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Promenad

  • 9 augusti, 2012 at 18:12
    Permalink

    Härlig omgivning där ser jag 🙂 Max blev det till lunch här idag.

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: