Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Host, host, host.

Den här förkylningen är fruktansvärd blir tokig snart. Har varit förkyld i en vecka nu och det känns som lungorna ska hoppa ur bröstkorgen på mig…

Dagen har bestått av av att bland annat prata med Anna, och gått hem till Björn där vi åt lite vårrullar och falafel. Har varit mycket ute och gott idag, först till och från busstationen och sedan till och från Björn. Var dock massa äckliga sniglar på vägen hemåt så jag fick panik och sprang i panik flera gånger. Hatar sniglar!
Gick in på maxi på vägen hem och kikade en sväng. Gick runt och drömde om min lön, kalla mig fjantig men jag längtar ihjäl mig efter lönen!

Nu ska jag se till till avsnitt av Gossip Girl har endast 10 avsnitt kvar nu sedan  är jag där alla andra är, då blir det Hart of dixie. Dallas var det sista avsnittet för säsongen på, så sjukt bra serie! Kommer sakna den nu, men jaja får kolla på såna här serier som jag aldrig sett på kvällarna när inte mina tidigare favoriter är igång.

8 Comments

  1. Ja dessa sjukdoms tider =( tänk om man kunde få vara helt frisk i ett helt år utan problem! Å vad kul med tittande av serier, vi håller på att kolla igenom skilda världar =) kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: