Godmorgon eller godmiddag.

Vaknade vid sju och kunde inte somna om. Låg kvar i sängen i ren protest, om jag ändå är ledig känns det förfärligt att behöva gå upp klockan sju. Drömt mycket och osammanhängade.

William är hos Björn och jag har skittråkigt bokstavligt talat, jag hatar tystnaden som uppstår när han inte är här. Det blir så ensamt och jag har aldrig tillhört de människor som tycker att ensamhet är något som faller mig i smaken. Solen skiner i alla fall, och jag funderar på att ta mig en promenad till Siba och köpa Williams födelsedagspresent. Jag har en aning om att en kille kommer bli riktigt glad över den, men även den andra presenten han ska få. Om två veckor och tre dagar fyller han åtta år!
Han räknar ner, vilket man minns själv hur man gjorde som barn. Framför allt när ens månad kom.

Nä om jag skulle ta och duscha då!

Vad ska man göra idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Godmorgon eller godmiddag.

 • 15 september, 2012 at 14:26
  Permalink

  Konstigt jag drömde också sådär. Det var något med denna natt. =) //mia

  Reply
  • 16 september, 2012 at 10:08
   Permalink

   Mia – Kanske? Ibland står nog himlen i olika energifält som påverkar tror jag :).

   Reply
 • 15 september, 2012 at 17:09
  Permalink

  Det är så typiskt att man ska vakna tidigt när man inte behöver det 🙁

  Reply
 • 15 september, 2012 at 20:40
  Permalink

  Visst är det rätt skönt att kunna ligga kvar, och inte behöva kliva upp. Och mysa en stund till.

  Hoppas du kunnat njuta av solen!

  Reply
 • 15 september, 2012 at 22:25
  Permalink

  Kan tänka mig det blir tomt när han inte är hemma.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: