Vaknade vid sju och kunde inte somna om. Låg kvar i sängen i ren protest, om jag ändå är ledig känns det förfärligt att behöva gå upp klockan sju. Drömt mycket och osammanhängade.

William är hos Björn och jag har skittråkigt bokstavligt talat, jag hatar tystnaden som uppstår när han inte är här. Det blir så ensamt och jag har aldrig tillhört de människor som tycker att ensamhet är något som faller mig i smaken. Solen skiner i alla fall, och jag funderar på att ta mig en promenad till Siba och köpa Williams födelsedagspresent. Jag har en aning om att en kille kommer bli riktigt glad över den, men även den andra presenten han ska få. Om två veckor och tre dagar fyller han åtta år!
Han räknar ner, vilket man minns själv hur man gjorde som barn. Framför allt när ens månad kom.

Nä om jag skulle ta och duscha då!

Vad ska man göra idag?

Relaterade etiketter:

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa