Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Utvecklingssamtal.

Tänkte att jag kan skriva ner om utvecklingssamtalet. Min blogg är ju min dagbok, så för mig är det viktigt att skriva ner sånt som känns bra. Dock kan det lätt uppfattas av andra som skryt när man bloggar men så är inte fallet. Jag vill liksom bara MINNAS.

Det gick i alla fall jättebra, William är duktig och jobbar på bra, han är smart som hans lärare sa och läraren/lärarna tror att William tycker det är kul att börja tvåan eftersom William vill lära sig saker. Det märks på hans sätt och han är ivrig och gillar nya. De nya utmaningarna i tvåan tyckte Williams lärare passade honom perfekt. Då de visade William hans IUP och de inte fanns något direkt William behöver träna på så sa lärarna att lästräning alltid är bra i de tre första åren i grundskolan (det visste jag redan) så William, jag och Björn samt lärarna i skolan ska låta William läsa mera. Fast det gör ju William redan, han har kommit till kapitelbokstadiet så när de pratade om bibloteket kom de fram till att William skulle låna lite fler Lasse-Maja där. William är även sugen på att läsa Harry Potter har han sagt så jag tänker att varför inte.

Min stora fina kille! Svårt att fatta att man har ett barn i tvåan. Det är så stort liksom!

Brorsan har varit här och kikat på F.R.I.E.N.D.S med mig tills nyss, så det blir snart kvällen här.

För åtta år sedan såg jag ut så här.
Eller imorgon då för 8 år sedan.

6 Comments

  1. Skönt att det gick bra! 🙂

    sv: Man kan säga att drill är som dans fast med redskap, t.ex som drillstavar, flaggor, pom-poms. Det är jättesvårt att förklara, men du kan söka på youtube om du är nyfiken 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d