Jag har sovit mer eller mindre helt utmattad. Nu är jag dock vaken och mår relativt bra så ringde jobbet och sa att jag kommer imorgon, jag har i alla fall ingen feber men då jag sovit i ett dygn anser jag mig nog ha belägg att få vara hemma och vila mig en dag. Jag är ju ändå inte frisk idag bara för att tempen är mindre, jag tror på att kroppen ska få vila sig en dag efter feber så att man blir frisk på riktigt och inte drar till jobb eller i barns fall förskola/skola förtidigt.

Nyser gör jag och har det klassiska onda i öronen jag alltid får vid förkylning.

Dagen kommer bestå av lugn, jag har inte tänkt göra något som kan äventyra jobbet för mig imorgon.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: