Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

PIM 1 och 2 avklarat!

På två veckor har jag fixat både PIM 1 och 2. Jag är nöjd! Nu var det visserligen saker jag redan gjort förut men ändå, det är inte helt dåligt. Jag har som mål att fixa PIM 3 innan jul. Det är GRRREAT som Tony Tiger från Kellogs frosties sa på reklamen när man var liten.

Jag är en nörd när det kommer till datorer, jag har kanske förmycket fritid. Eller så är det bara de faktum att William befinner sig hos sin pappa vissa helger och jag då har så sjukt tråkigt. På tal om tråkigt längtar jag tillbaka till jobbet, att vara sjuk är inte bra för mina nerver!

6 Comments

    1. PIM – praktisk it- och mediekompetens 🙂 . Man går igenom en slags datautbildning som igår i jobbet. Jag jobbar på en IT-pilot skola så därmed så ska man göra så många som möjligt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa