Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Genom snö och mörker.

20121026-065305.jpg

Sitter på bussen, hade så stressig morgon att jag fick lov att låta William gå de sista metrarna in till skolan själv. Han fixar ju de utan problem han är ju stor min kille. Så konstigt att han nyss låg nyfödd i min famn, och nu är han åtta år och fixar det mesta själv. Tiden med barn står aldrig stilla den går fort.

Hur som helst är det skitväder enligt min mening snö! Jag önskar varje år att vi ska slippa skiten, framför allt efter denna skitsommar. Jag har svårt att unna andra det jag själv inte fick, på de viset är jag ett ego. William var glad i alla fall. Själv ser jag med längtan bort mot varmare breddgrader och önskar mig en härlig bränna, bad och god mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.