Dark Mode Off / On
Böcker

Bokköp

20121121-164636.jpg

När jag sökte på imdb för några dagar sedan upptäckte jag en film jag ville se, jag tänkte då att jag skulle läsa på mer om den och insåg att den fanns som bok, dessutom hade jag 50:- rabatt på cdon. Jag kunde inte hålla mig och vips hade jag köpt denna. Hoppas den är bra nu! Filmen vill jag se, så är någon sugen hojta till!

12 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: