Mörkt hela tiden.

Höst och vinter är inte “min” tid på året. De är alldeles för mörkt, kallt och blött för att jag ska trivas. November är dessutom märklig med sitt ombytliga väder. Jag längtar tills om ungefär 4
Månader när solen lyser mer än den gör nu. Sommaren är det finaste jag vet, solen, värmen, blommorna och alla människor som ler. Under den perioden är folk bittra och otrevliga och jag tror det är värre nu än förut för vi inte fick någon sommar. Jag känner de själv också, hur jag är lätt irriterad och känner att jag fått för lite solljus.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Mörkt hela tiden.

 • 22 november, 2012 at 08:24
  Permalink

  Visst är det så. När det inte varit ngn sommar i år lär det garanterat vara fler som blir deppiga nu.

  Reply
 • 22 november, 2012 at 12:02
  Permalink

  Mörkt ja.. snö hade fått det lite ljusare, men jag vill inte ha den heller 😉

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: