Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Städa

Klorin, Kloriin, KLORIIIN!

Nu städar jag för fullt, har riktigt sanerat badrummet. Då tvättmaskinen går med sängkläder just nu så känner jag inte för att fixa golvet riktigt än men snart! Efter det kan jag slappna av över de badrummet i alla fall. Jag har vädrat och slängt ur sängkläder ur båda våra sängar. Jag hatar magsjuka och den passar inte alls in i den vackra idyll jag lever i. I min värld är allt vitt med rosa moln, magsjuka finns inte och jag dansar ner från himlen i mitt svajande hår!

Ritsch! Tillbaka till verkligheten och världen som den är på riktigt. I en riktig värld lever ingen så trots att många på nätet tycks vilja visa sitt liv som en idyll. Jag tror inte på idyller, när jag ser folk skryta över sina perfekta liv blir jag bara skeptisk. Folk som lever i en drömvärld brukar ha de som värst. Bättre erkänna att man har magsjukor, sanerar sitt hem och lever loppan än att sitta och ljuga för andra och sig själv.
Vad säger man, lite skit rensar magen.

4 Comments

  1. Usch, då. Ingent trevligt med magsjuka. Är ju lättare att åka på det när man har barn runt omkring sig ):
    Jag gör asbolut bloglovin byten! Dock kommer jag att byta blogg om bara några veckor. Säg bara till vilket nummer du är och när du följer mig så följer jag dig med (: Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d