Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Nu är de spyor, nu är det kräks nu är det magsjuka här i huset!

William gick nyss upp och började skrika om att han hade ont i magen, jag sa till honom att sätta sig på toaletten. Innan jag visste ordet av hör jag hur han spyr. Rakt över hela badrumsgolvet och självklar bredvid den toaletten som är sönder! Hur stor är chansen?! Bara att traska upp och dirigera honom till toaletten och börja städa. Nu stinker det spyor i hela huset och William har fått magsjuka för 3 gången i sitt åttaåriga liv. Vi har varit förskonade till skillnad från många andra, nu blir det att ligga på helspänn resten av natten ifall det är dags för kräks igen. Japp, magsjukehelg att se fram emot då.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d