Har kikat på lite tvserier idag efter att jag hade städat klart här hemma. Nu ska jag dock bege mig mot sängen. Dagens avsnitt av the vampire diaries var jättebra, men de var även once upon a time som jag inte hunnit med att se tidigare i veckan. Jag hoppas jag ska hinna med lite fler serier nästa vecka. Jag ska erkänna att jag blir lite stressad av att inte ligga ikapp med favoritserierna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: