Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Hej mitt vinterland.

20121207-064147.jpg

Väntar på bussen, gick ut lite tidigt men snart kommer bussen. Fredag idag då! Helt sjukt hur fort veckorna går egentligen, tycker de var i förrgår William fick magsjuka men det är en vecka sedan. Det är ändå ganska imponerade hur snabbt tiden kan gå när man är vuxen. När man var tonåring kunde man inte bärga sig inför att bli vuxen och tiden gick så sakta, som vuxen kan man inte förstå att tiden går så fort.
Hur som helst det är fredag idag.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: