Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Hej mitt vinterland.

20121207-064147.jpg

Väntar på bussen, gick ut lite tidigt men snart kommer bussen. Fredag idag då! Helt sjukt hur fort veckorna går egentligen, tycker de var i förrgår William fick magsjuka men det är en vecka sedan. Det är ändå ganska imponerade hur snabbt tiden kan gå när man är vuxen. När man var tonåring kunde man inte bärga sig inför att bli vuxen och tiden gick så sakta, som vuxen kan man inte förstå att tiden går så fort.
Hur som helst det är fredag idag.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa