Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Det är fredag.

Så var det ledigt som gäller, visst är det märkligt att helgen är här redan? På söndag är det andra andra advent så det betyder att det snart är jul igen. Detta år har gått så fort, jag har lärt mig massor detta år och vuxit. Jag har ett jobb jag älskar visst är det tufft vissa dagar, man arbetar ändå med människor men i de stora hela är det ett fantastiskt jobb där man ger och får massor tillbaka. Jag har underbara kollegor som jag lär mig massor av och jag känner att jag även bidrar med det jag kan. Förutom de har jag mitt älskade stora barn som växer upp till en trygg och älskad individ. Jag är så tacksam för mitt liv.

20121207-140800.jpg

4 Comments

  1. Tiden går verkligen fort! Man hinner inte med!

    sv: Jag är på olika praktikplatser i 1an, 2an och 3an! I 1an är det äldrevård, i 2an sjukhus och i 3an får man praktisera efter vilken inriktning man väljer. Jag kommer att välja psykiatri i 3an och då kommer jag praktisera på ett psyk 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: