Dark Mode Off / On
Hälsa & motion

40 minuters promenad, hett bad och vaniljte.

20121206-192756.jpg

William åkte med sin pappa hem idag så då bestämde vi att han kunde sova där också. Jag tog mig därför tillfället att bege mig ut på en promenad. Det är skönt att gå när man fått upp tempot tycker jag, jag lyssnade på lite musik jag hittade via spotify/digster och gick i det härliga mörka vintervädret och bara njöt av musiken och att vara ifred och slippa tänka. När jag väl kom hem insåg jag hur kalla jag var så jag täppte upp ett hett bad med olja och badskum från bodyshop och la mig ner. Tog en ansiktsskrubb och passade på att göra en inpackning i håret. Klev ur efter cirka 20 minuter och smörjde in huden med Ldb kroppslotion jag fått av William. Tog mig en kopp te med vaniljsmak som nu ryker här bredvid mig. Jag ska se på lite tvserier tänkte jag innan jag går och lägger mig.

Hoppas ni har fina dagar, jag har massa kommentarer att svara på och bloggar på bloglovin att läsa men just nu är jag bara trött och orkar inte. De kommer i helgen, med foton jag lovar. Men på vardagarna är jag seg, jag jobbar, umgås med William och sover då typ.

10 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: