Dark Mode Off / On
Tävlingar

Calimero har en tävling.

Jag älskar Calimero och handlar alltid där när jag är i Sågmyra men för er som inte bor här i trakterna kring Dalarna kan du alltid beställa via deras hemsida. Just nu har Calimero en tävling där man kan vinna fina julskyltar i emalj. Var med du också!

Länk hittar du här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: