20130101-183121.jpg

Jag är trött nonstop just nu, helt sjukt vad vädret tycks påverka mig. Jag har fått för lite solsken 2012 och de yttrar sig i konstant trötthet. Känner mig som en sengångare! William och Björn bygger med lego och jag ligger och slappar i Björns säng. Funkar det med.
Vi åt fryspizza till middag, ingen kanske matinspiration och 1,5 bit åt jag innan jag var proppmätt.
Får se vad som händer resten av denna dag. Den första Januari tvåtusentretton och jag inviger detta år med trötthet!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: