Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högtider & födelsedagar

Nyårsfirande i Falun 2012.

Vi hade jättetrevligt igår, men någon efterrätt och ostbrickor orkade vi inte. Vi blev helt mätta av den goda varmrätten Björn lagade. Så ikväll blir det lite ostbricka istället. Man lär ju äta upp sakerna eller hur?!

William blev så glad över alla fyrverkerier han såg och riktigt nöjt. Han älskar verkligen att kolla när det smäller och alla de fina färgerna som färgar himlen.
Jag vaknade först idag, klocka fem över nio och Björn och William de båda sov till 10.28! Nu är dem i Kniva.

Min mormor fyller år idag, så henne ringde jag och grattade tidigare idag. Nytt år då. 2013, spännande att se vad detta år erbjuder! Inte för att jag tror på mirakel men alla år har ju med sig något nytt i alla fall.

001Förrätten.
Avocado  med skagenröra.

002Varmrätten.
Entrecote
Potatiskaka
Sallad
Rödvinsås.

003

William var nöjd med nyårsmaten.

005

Kikade ut vid tolvslaget.

008Vackert

010Fint!

014

Happy new year!

015

William stod och myste på balkongen.

018Jag står med.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.