Brorsan var hit en sväng idag, vi har kikat lite på tv och snackat. Alltid trevligt med sällskap.
Jag fick någon dille och började möblera om och vet inte till 100% om jag är nöjd eller inte. Det här tål att tänkas på. Alltid lika spännande när man börjar möblera om eftersom jag alltid måste fundera och fixa och ändra innan jag kan komma fram till om det jag gjort känns bra eller dåligt. Fler som känner igen sig i den saken?
Nu fick jag en helt ny ide, vilket kanske är ännu bättre så jag ska gå och greja med det. Haha, bra där!

Annars har jag börjat kolla på Glee, har inte sett den serien tidigare så är på första säsongen men jag gillar det jag sett hittills i alla fall. Många serier är ju just nu på paus så jag ser framemot att de börjar igen. Saknar mina rutiner i form av tvtittande.

Relaterade etiketter:

4 kommentarer

  1. Jag brukar möblera om i mitt rum ibland, dock har jag svårt för att veta om jag gillar den nya möbleringen eller inte! Fast efter en vecka brukar jag alltid bli nöjd 😉

  2. När jag var i tonåren möblerade jag om i mitt rum hela tiden. Lika så första tiden när jag fick eget boende. Men sen har den sidan hos mig bara försvunnit. Inget jag tänkt på fören nu :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa