Vardagslyx.

001Rosor och vas. Allt för 60:-

002Vackra!

003Härligheter!

 

Efter jag och William varit på Maxi idag tog vi en omväg in på Plantagen. Väl där spontan köpte jag en bukett rosor med mig hem, det fick även bli en enkel vas som rosorna passade jättebra i. Valde vita rosor då jag tyckte dem var så fina, jag vet att visa rosor används på begravningar men jag kände att vitt är fint och mjukt på något vis och jag tror faktiskt få tänker så att de skulle vara begravningsbukett. Men finns alltid någon som ska kommentera saker så vill poängtera att jag vet att vita rosor brukar finnas på begravningar…

Hur som helst, dessa fina vita rosor står nu på köksbordet och jag tänkte idag att jag borde faktiskt göra det här oftare. Köpa med mig buketter med blommor hem, det är så härligt att ha en bukett hemma det känns både lyxigt, hemtrevligt och glädjande. Blommor har en en förmåga att plocka fram glädje, i alla fall hos mig.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Vardagslyx.

 • 11 januari, 2013 at 23:31
  Permalink

  Åh så fina! Jag skulle också vilja ha vita rosor hemma 🙂 Va billigt med rosor och vas för 60kr, rosor som brukar va så dyra!

  Reply
  • 12 januari, 2013 at 14:17
   Permalink

   Nightflies – Visst är det fint 🙂 . Plantagen brukar köra lite drive med billiga buketter ibland 😀

   Reply
 • 12 januari, 2013 at 16:25
  Permalink

  Snittblommor är vardagslyx. 🙂 Man borde unna sig det oftare för det gör så mycket för hemmet och humöret.

  Reply
  • 12 januari, 2013 at 21:13
   Permalink

   Sarah – Visst är det vardagslyx. Håller med, jag ska försöka köpa en buktett till varje helg tänkte jag för att pigga upp hemmet lite. 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: