Dark Mode Off / On
Loppis & second hand

Avfrostad frys och det är bra med trevliga grannar.

Min granne och Williams bästa väns mamma såg att jag hade barnkläder så hon traskade ner hit och vips så hade jag sålt en påse med kläder till henne samt en av mina tröjor jag inte använt på mycket länge! Helt perfekt när man kan göra så inte sant?! Fler vänner som är sugen på att kika bland mina kläder efter plagg? Hojta till för du får gärna göra en drive igenom där, har massor med plagg jag köpt fler många år sedan som jag inte använder.
Så här smidigt vill jag ha det när jag säljer, det ska inte ta TID utan bara ske, helt toppen med internet måste jag säga. Och toppen med fina grannar med så klart!

Förutom de så har jag ägnat min eftermiddag åt att frosta av frysen, så nu är den jättefin och kommer förhoppningsvis om man ska tro experterna dra mindre el. Jag är ganska dålig på att ta mig för att frosta av frysen fast jag vet att man ska göra de OFTA. Borde väl också egentligen ta och städa i kylskåpet med, får göra de imorgon.

Hur ofta frostar ni av eran frys?!

Madde_3 (7)Sett till fotot kan jag ha varit lika gammal som William är nu på detta foto. 

6 Comments

  1. Värdelös på att frosta av frysen. Har tex aldrig gjorts sen vi flyttade hit i maj 2011. Sagt länge att det lär göras men blir aldrig av. Lättare nu när man kan ställa ut sakerna under tiden.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: