Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

14 kronors spontan shopping.

Jag hade 175 kronor i presentkort på Euroflorist, idag tog jag mig en liten sväng in på en blombutik på stan i Borlänge medan jag väntade på bussen. Det blev en jättefin blomma och ett Led-ljus. Blev jätteglad för de fina jag fick, och utöver mina presentkort fick jag betala 14 kronor så jag är riktigt nöjd. Älskar blommor, det är verkligen något som piffar upp hemma.

002Blomman

004Så fin!

005Vackert

001Led-Ljuset.
Ljushållaren köpte jag i somras.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.