Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Brr fryzzzer ihjäl.

20130115-070318.jpg

Svinkallt Falun, blir att åka till jobbet relativt strax, lär vara en fullsatt buss idag men det är okej bara man slipper stå och vänta i Borlänge för länge. Ska bli skönt när man väl är på jobbet. Den enda grejen med dagen är väl att vi idag ska träna skridskor med barnen. Kul för frysingar som mig. Ödets ironi! Första skridskodagen vi ska ha och det är iskallt! Vad annars liksom?

Min långa dag på jobbet idag, tycker det är rätt okej efter tisdagen, då går veckan fort och vips är det helg och allt vad de innebär!
Idag efter vi kommer hem blir det mest, laga middag, William leker en stund och vips ska han sova och jag tar istället och ser på mina serier, idag ska jag se första avsnittet av The Carrie diaries tänkte jag, sen switched at birth och Bunheads.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa