Dagen på jobbet gick jättefort, idag hade vi ringdans och dansade ut granen tillsammans väldigt lyckad tillställning. Imorgon blir det att träna skridskor med eleverna så de blir roligt de med.
Efter jobbet åkte jag hem med huvudvärk, det spänner och drar bakom ögonen, riktigt flimrar stund vis och de är ingen speciellt trevlig känsla. Antar att det går över i sinom tid? Brukar ni också ha så? Vet inte vad det beror på men det är som sagt otrevligt. Tog en Citodon, la mig och soffan och vilade mig och huvudvärken försvann något. William hade grannen och bästa vännen här.

Lagade våfflor till middag som ni såg på bilden, under middagen frågar William: “Mamma hur många gånger träffades du och pappa innan ni gjorde mig.” Vad svarar man på en sån sak?! Jag var ärlig: I fyra och en halv månad… Ingen ide att ljuga, William kommer ändå snart räkna ut att jag och hans pappa inte kan ha känt varandra speciellt länge och det är ändå ingen hemlighet egentligen. Blev mest ställd.

Annars har jag läst ett kapitel ur Madicken för William, William ligger nu och läser Kalle Anka, det är ju vetenskapligt bevisat att det viktiga är INTE vad man läser utan att man läser så för min del får han läsa hur många serietidningar han vill.

Nu blir det strax Revenge och Once upon a time.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: