Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

6000 inlägg skrivna.

Namnlös

Nu har jag skrivit 6000 blogginlägg. Blir 6001 med denna i och för sig, men när jag insåg saken fick jag en OJ känsla. Jag har alltså skrivit länge, länge. Jag började på lunarstorm och sedan har jag fortsatt. Graviditeten med William var min start och den har sedan följt mig till idag, för 9 år sedan var jag gravid. För nio år sedan visste jag att jag var gravid fast jag inte plussat ännu, jag kände det men var livrädd för att se det svart på vitt. För nio år sedan var jag en nittonåring på väg att bli tjugoåring och mamma. För nio år sedan var jag en helt annan människa. För nio år sedan började mitt liv på riktigt, jag har skrivit 6000 inlägg på nio långa år. Jag har gått från tonåring till kvinna och mamma. Jag har under nio år bloggat och skrivit nästan var enda dag. Jag skriver för min egen skull. På mitt 6000 inlägg visades rosor, rosor som har blad att sprida för vinden. Mitt liv flyger med vinden, jag har formats nio år framåt i livet.

 

10 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: