Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Flowers for a flowergirl.

Kunde inte låta bli att handla rosor denna vecka igen, blev även fler två till vaser. Jag har insett att jag verkligen tycker om snittblommor, det är ju jättefint! Mina rosor från förra veckan hamnade i sovrummet då alla utom en av rosorna fortfarande är fina!
William föll för ett par orangegula rosor och jag med, dessa fick flytta in i mitt kök, sedan tog jag en bukett med rosa rosor som nu står på vardagsrumsbordet och ser fina ut. De doftar rosor här hemma, HELT underbart!

Tänk va lite blommor kan göra för själen.

Nu sitter jag här och har velat en stund om jag ska trotsa kylan och ta mig en promenad, bara en snabbis men tillräckligt snabb för att få friskt luft och lite motion. Men med tanke på hur mina stackars tår mår kanske det är en dum ide, kanske är bättre att göra några magövningar eller så istället.

I alla fall har jag fotat mina nya rosor och även dem jag köpte förra veckan. Köpte även lite godis som jag fyllde upp i mina Iittalaskålar så att de finns om någon vill ta en eller två.

001Förra veckans rosor.
Nu ”boende” i mitt sovrum.

002Rosor så rosa.

003Vackert!

004Rosa som rosor.

008Så fin färg på dessa!

009Så vackert!

8 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: