Flowers for a flowergirl.

Kunde inte låta bli att handla rosor denna vecka igen, blev även fler två till vaser. Jag har insett att jag verkligen tycker om snittblommor, det är ju jättefint! Mina rosor från förra veckan hamnade i sovrummet då alla utom en av rosorna fortfarande är fina!
William föll för ett par orangegula rosor och jag med, dessa fick flytta in i mitt kök, sedan tog jag en bukett med rosa rosor som nu står på vardagsrumsbordet och ser fina ut. De doftar rosor här hemma, HELT underbart!

Tänk va lite blommor kan göra för själen.

Nu sitter jag här och har velat en stund om jag ska trotsa kylan och ta mig en promenad, bara en snabbis men tillräckligt snabb för att få friskt luft och lite motion. Men med tanke på hur mina stackars tår mår kanske det är en dum ide, kanske är bättre att göra några magövningar eller så istället.

I alla fall har jag fotat mina nya rosor och även dem jag köpte förra veckan. Köpte även lite godis som jag fyllde upp i mina Iittalaskålar så att de finns om någon vill ta en eller två.

001Förra veckans rosor.
Nu “boende” i mitt sovrum.

002Rosor så rosa.

003Vackert!

004Rosa som rosor.

008Så fin färg på dessa!

009Så vackert!

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

8 thoughts on “Flowers for a flowergirl.

 • 18 januari, 2013 at 22:28
  Permalink

  Rosor är vackra! Önskar att jag haft lite mer “hand” med blommor. Är så dålig på sånt på alla sätt o vis. :p

  Reply
  • 18 januari, 2013 at 22:32
   Permalink

   kackmarie – Du får lära dig, :). Jag har blivit bättre med blommor med tiden 🙂

   Reply
 • 19 januari, 2013 at 14:03
  Permalink

  Vad fint! Älskar rosor 🙂
  sv: tack så jättemycket!

  Reply
  • 19 januari, 2013 at 19:38
   Permalink

   Sofia – Visst är det fint, höjer verkligen känslan hemma 🙂

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: