4 kommentarer

  1. Ska bli kul o dra iväg Teddan på liknande sen när han blir större. Det lär gå åt en del energi för dom. 🙂

    Svar: Ja jag fick med ett rör av BM i Mora så skulle ta med till BM här på måndag o skicka på odling. Troligen är det UVI. Men man kan ju ha lite blod i urinet med utan att det är ngt galet när man är gravid tydligen oxå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: