Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

En riktig slappisdag.

20130119-202042.jpg

På grund av kylan har jag legat på soffan och plöjt avsnitt av Glee. Är rätt nöjd med dagen ändå faktiskt. Har gymnastikat i brist på annat. Lite fötter över huvudet och ben över axlarna. Jag tänkte att är man ändå vig kan man ju utnyttja saken eller hur?

Vad görs denna lördag i stugorna?

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d