fbpx
Dark Mode Off / On
Sjukdomar

Söndagsångest.

Idag är det då söndag, sån där dag när man inser att helgen är mer eller mindre slut och imorgon är det vardag igen. Tur att vardagarna går lika fort som helgerna!
Imorgon är det hur som helst en jobbig dag, jag ska nämligen till tandläkaren! Detta är något jag riktigt känner panik inför. Inte för att jag är rädd för tandläkaren, utan mest för att jag är livrädd för kostnaden! Det är rena ramla rånet att gå till tandläkaren, jag har hittills i mitt liv aldrig haft ett endaste HÅL. Därmed är jag varje tandläkarbesök skiträdd att nu ska väl olyckan kommit till mig, nu när jag som vuxen måste betala skiten? Så därmed känns imorgon som en LÅNG och läskig dag. Håll tummar och tår för mig imorgon, att min käft är hålfri och fin för jag vill verkligen inte genomlida att ha hål!

William kommer i alla fall hem idag, efter en helg hos sin pappa. Jag ska strax bege mig mot duschen och göra mig vacker, eller åtminstone försöka göra mig vacker…
Vad kommer det hända för något kul för er denna söndag?

 

Madde första året 73Min mamma och jag. Lite roligt eftersom William använde samma dress som bebis sen.

{3384aa96-35b2-46a1-9894-1dd23a7edfa1}Tjugo år mellan fotona. Men samma kärlek som en mamma känner för sitt barn
går i generation efter generation.

12 Comments

  1. Lät lite dumt att hålla tummar för att din käft är hålfri. Du vill nog ha ett stort hål där iaf.. Nej kasst av mig. :p Jag känner oxå den skräcken att gå till tandläkaren pga kostnaden. Just därför har jag inte varit dit sen det började kosta.. Dvs bra många år. Pinsamt att avslöja egentligen.. 😉

    1. kackmarie – Risken är ju ännu större att det blir dyrare ju längre man väntar att gå, för om man har ett hål blir de ju värre om man väntar för länge med hålet. Jag går dit vartannat år för att slippa eventuell chockkostnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: