Räknar timmar och minuter.

Usch! Är nervös. Väntar tills klockan ska bli 15:50 och jag ska öppna käften för tandis. Jag kommer förmodligen bryta ihop innan. JAG känner mig livrädd just nu, jag vill verkligen inte ha några hål. Jag håller mina tummar hela tiden just nu att allt ska vara fint och helt och att jag kan gå hem med ett leende på läpparna.
Visa människor tycker inte att man ska oroa sig i onödan, de är ju säkert så. Mitt problem är att jag är född till ORO, jag oroar mig hela tiden.

Jag önskar, jag önskar att jag inte har några hål. Att denna dag ska avslutas med en lättnad. 13:01 nu och det återstår 2 timmar och 49 minuter av självplågeri. Är det inte ganska intressant?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: