Dark Mode Off / On
Reklam

Foton och att ha dem i handen.

Nu förtiden väljer många likt mig att endast ha foton på datorn, jag tror många med mig känner igen sig i tanken att ”jag borde nog skriva ut några foton och rama in”. Sällan eller aldrig gör man det ändå, ibland kan jag undra på varför? Fotopapper är en förutsättning för att bilderna ska bli bra, men även bra bläckpatroner. När man väl skrivit ut bilderna, vilket jag gjort vid några tillfällen blir man ju så glad och stolt över sina verk för nog är väl ändå fotografier även ett slags livsverk något man skapat. När jag fotat något ser jag mig själv som den som lagt ner min själ i att skapa just denna bild, jag har funderat och grubblat lägger fokus på att NU ska just denna bild tas och jag har då kollat ut rätt bakgrunder, ljus och teknik. Jag photoshopar nästan aldrig någon bild, av den enkla anledningen att de gånger jag gjort det känns det som att jag förstört det jag lagt ner så stor tid på att skapa… Må låta konstigt men så är det, därmed borde jag nog skriva ut fler foton, för min egen skull för att visa mitt livsverk för nog är det roligt att ha utskrivna foton trots allt.

2 Comments

  1. Saknar den gamla goda tiden lite ändå när korten kom i brevlådan som man skickat in via en fotorulle. Var lika spännande varje gång då man inte hade en aning hur bilderna såg ut som man tagit. Sen var det ju oxå bilder man glömt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: