Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Så går denna dag mot sitt eviga slut.

Då var denna söndag och helg slut. Imorgon påbörjas en ny arbetsvecka, veckan som kommer är även den sista på januari och på fredag är det den första februari. Det är inte klokt vad tiden kan ticka på inte sant?! Första februari betyder också att våren om man har tur kommer smygandes. Kanske inte just där i början men mot slutet av februari kan man ibland få lite vår. Jag hoppas att våren ska komma tidigt i år och hålla i sig LÄNGE! Jag älskar våren och sommaren, värme och glädje. Den här perioden är folk per automatik mer otrevliga och det är ju inte speciellt konstigt egentligen, vem vill le i -20 grader?!
Jag är inget större fan av vintern och kylan, för mig fick det gärna vara sommar året runt, jag skulle inte alls sakna snön. Det bästa året var 2007 när snön försvann i början av januari. De året firade jag mycket!

Nä om man skulle bege sig mot sängen då kanske? William sover sedan någon timme tillbaka och mina ögonlock börjar slå ihop sig de med.

Melissa o Madde1 (2)Melissa och Jag.
Borde vara 1998 eller 1999.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: