Tittade just på klockan och insåg att den snart är halv sex. Va fan liksom?! Vart tar tiden vägen?!
Min vän Ewa plockade upp mig utanför jobbet idag då hon börjat jobba i närheten så vi samåkte hem, väl på stan sprang jag och hämtade ut mitt paket från bubbleroom och jag är mycket nöjd över mina nya BH:ar. Tog bussen till Björn, satt där en stund och gick och handlade lite på Willys innan Björn hämtade upp mig och skjutsade hem mig.
William har sovit hos Björn i natt då vi delade på vabbandet.

Jag tog och Yogade i 10 minuter, kanske ingen direkt jättelång tid men jag gör sakerna i vad jag anser vara lust och tid. Kommer ändå kännas i musklarna och de är väl de viktigaste. Nog för att jag nu försöker äta rätt och verkligen känner mig drivande för saken, men några atlet drömmar kommer jag aldrig någonsin drömma om eller sätta upp. Det är orealistiskt, men bättre hälsa och några kilon mindre skadar mig inte.

Kändes som detta inte hade allt för mycket att förtälja eller informera om. Så jag avslutar detta nu för att göra något annat. Typ ta bort sminket och lunka runt i pyjamas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.