Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Onsdag och allt sådant.

20130206-071318.jpg

Är onsdag nu då. Väntar på bussen har kommit enda till Borlänge innan jag ens funderade på att skriva något. Har känt mig seg enda sedan jag vaknade. Antar att man får vara de vissa dagar. Tur det är en relativt lugn dag idag. Planering och efter jag kommer hem med bussen ska jag slänga på ett paket och hämta ett nytt. Typ vad jag vet om dagen än så länge.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: