Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Torsdag!

Om någon skulle ha missat dagens dag så är det torsdag idag! Sitter på bussen och swishade just förbi Västraskolan. Mörkt och snöigt i Falun idag, men ett riktigt februari väder. Det enda som får mig igång just nu är vetskapen om att våren inte är allt för långt borta. Tänk när första tussilagosarna tittar upp och när man kan byta dunjackan mot skinnjackan! Ska bli så grymt skönt med annat väder än detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.