En dag bland de andra.

Vi hade skridskodag på jobbet idag. Befann oss på sportfältet i några timmar och hade det mysigt tillsammans. Vilket fint jobb man har egentligen, även om jag kände mig rätt kall här ikväll. William skulle med sin skola till Nybroparken och åka skridskor med fritids idag, jag förstod ju att han inte skulle hinna åka så länge i och med att jag slutar rätt tidigt på dagarna så jag valde att vara med där en stund för hans skull. Tur var väl de för jag mötte hans fritidsgrupp vid Nordstan så följde med dem till Nybroparken och kollade när William åkte runt på planen med sina kompisar.

Efteråt hämtade Björn upp oss och vi åkte till Maxi, efteråt följde William med Björn på innebandy. Själv åkte jag hem och lullade runt här hemma och FRÖS!
Alltid roligt att frysa! Har nattat William och läst lite nu ligger han och ska somna och jag sa se på lite The lying game innan jag går och lägger mig.
Tog lite foton med Iphonen idag, som jag tänkte bjuda på.

20130207-195144.jpgEn liten bit av Falun och Faluån.

20130207-195153.jpgEn bit av Nordstan.

20130207-195209.jpgWilliam med skridskorna på. Nybroparken.

20130207-195216.jpgWilliam med sin fritidshjälm. Vet inte hur det ser ut i resten av landet, men här måste
barnen ha hjälm i pulkabackar och vid islek på vintern.
Williams hjälm är min gamla, men den funkar som lekhjälm. Han har en finare och nyare med.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “En dag bland de andra.

 • 7 februari, 2013 at 22:34
  Permalink

  Kul o åka skridskor det var evigheter sen jag gjorde det. Ja att ha hjälm borde det vara lag på för barn iaf denna årstid vid utelek på is o i backar o sånt.

  Reply
  • 10 februari, 2013 at 22:26
   Permalink

   kackmarie – Håller med! Små huvuden är ju ömtåliga 🙁

   Reply
 • 7 februari, 2013 at 23:06
  Permalink

  Bra med hjälm. hemskt annars tycker ja.

  Reply
  • 10 februari, 2013 at 22:26
   Permalink

   Carin – ja verkligen 🙁 . Tänk vad som kan hända utan 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: