Så ser jag ut idag. Tackar för de… Haltar och känner mig som en riktigt gammal dam. Alltid lika kul att slå sig.

William har längdskidåkning på sin friluftsdag idag så kånkade på hans skidor och svor inombords över mitt fall. Min långa dag på jobbet idag, ska jobba enda till nitton blev det bestämt igår. Jag ska gå på en föreläsning i Leksand om iPad i skolan. Blir nog riktigt intressant och rektorn frågade mig igår om jag var intresserad och absolut var jag de, it är ju mitt specialintresse så självklart.

Nu ska jag ägna resten av min dag åt att jobba sen blir det en lugn kväll där sängen väntar ganska snabbt.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: