Seriöst det är ju helt fantastiskt att gå till bussen när solen faktiskt lyser lite när man går ut. Känns betydligt lättare att gå upp när man vet att våren väntar. Nästa vecka börjar MARS! Grymt skönt, den här vintern är för lång och inte alla min grej. Däremot vår och sommar de gillar jag. Alltid föredragit vår och sommar som den fryslort jag är, sen skadar inte solljus precis.
Har man tur kanske det blir en fin och varm sommar med.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: