En glimt av mitt hem.

Följde med Lisa till Ikea idag som jag skrev tidigare. Blev inget handlat där för mig, men jag hade ett presentkort på EM så jag passade på att utnyttja det till en jättefin bricka och tre små hjärtskålar.
Brickan kostade 89:- och skålarna 19:- kr styck. Tog lite foton så jag tänkte att ni får bilder både från dem och som en “bonus” en glimt från mitt hem.

William sover, Björn åkte nyss hem innan hann vi med att se ett avsnitt av Glee. Imorgon är det jobb igen då, helger swish är de över!

001Födelsedagstulpaner jag fick från Plantagen i present från deras kundklubb.

002Tulpaner.

003Brickan.

004Bricka och skålar.

005En glimt av mitt kök.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “En glimt av mitt hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: