Tog en heldag/kväll med Lena igår. Trots att det tar långtid emellan att vi ses är det som vi sågs dagen innan när vi ses, aldrig någon pinsam tystnad utan bara skratt. Hon påminde mig om när jag på grund av att jag inte fyllt 18 längre åkte med en tjej i hennes bil medan Lena gjorde något annat en stund, jag drog igång “Josephine med Eddie Meduza” på högsta på bilen och öppnade takluckan, de stod några karlar längre fram så jag sjönk ner i framsätet så bara den där tjejen syntes. Haha, elakt men så kul! Lena bara; och de missade jag! Jag hade velat se de var ju roligt! Haha, hur kan man glömma sånt där?! Eller när en karl som aldrig gjorde en fluga förnär helt plötsligt tog mig på brösten och säger; oj jag råkade visst slinta med handen. Haha, vilka helt sjuka minnen. Behövde lite energi glädje så detta va toppen.

Jobb idag och imorgon LEDIG!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: