Fan va jag är sämst.

Alltså när det kommer till vardagar och bloggande suger jag. Jag jobbar och är per automatik trött, att då blogga känns långsökt. Jag vill bara ta de lugnt eller umgås med familjen eller folk. Jag pallar inte blogga då. Men alla är vi olika, olika är okej. Har dock ledigt nu i tre härliga dagar.

Kvällen har jag spenderat med Lisa, vi tog en varsin glass på max och snackade. Alltid lika trevligt med kvalitetstid med vänner.

Vad som händer imorgon vet jag inte men de visar väl sig antar jag.

Nu ska jag sova!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: