Familjemys

20130329-195319.jpg

20130329-195333.jpg

Haft en trevlig dag med kalas firade för Williams faster och avslutade dagen med att ha påskmiddag, jag, William och Björn. Nu äter vi godis dumt kanske men tänker det är bara påsk en gång om året så jag kör på lite gott idag .

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Familjemys

 • 30 mars, 2013 at 06:16
  Permalink

  Ååh va gott! 😀
  SVAR: Ja säkert därför men tack vare pms och mitt humör då jag blir så depp så stoppar jag även i mig mera 🙁 Usch för det!
  Glad påsk på dig! Kram

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: